product(en)

Infrarood Werkplekverwarming

Het wordt langzamerhand steeds kouder en u wilt natuurlijk niet dat u, uw werknemers of uw klanten in de kou staan. Met een koude winter in aantocht is het van belang dat u zich goed voorbereidt d.m.v. infraroodverwarming van Holland Infrarood Techniek!

Holland Infrarood Techniek heeft meer dan 25 jaar ervaring in de praktische toepassing van infraroodverwarming, onder andere ten behoeve van werkplekverwarming. Zo leveren wij passend advies zodat uw situatie optimaal verwarmd wordt en leveren wij hoge kwaliteit infrarood verwarming. Neem voor ons aanbod een kijkje op onze website.

Kantoorwerkplekverwarming:

Werkplekverwarming bevordert niet alleen het welzijn van uw medewerkers maar verhoogt ook de productiviteit en vermindert ziekteverzuim. Holland Infrarood Techniek biedt hoogstaande en bewezen werkplekverwarming voor elk kantoor!

Kantoren zijn optimaal te verwarmen met onze infraroodpanelen of middengolf infraroodstralers. Zo hebben we bijvoorbeeld de HIT Eco infraroodpanelen en de Mo-El Aaren. Deze producten komen in verschillende maten en Wattages. Zo hebben wij de perfecte verwarming voor elke situatie.

Halwerkplekverwarming:

Ook biedt Holland Infrarood Techniek hoogwaardige en bewezen werkplek verwarming voor o.a. fabrieken, hallen, productie en ontwikkelingsafdelingen en meer! Dit wordt vaak gedaan doormiddel van spotverwarming. Zo wordt niet de hele hal verwarmd maar alleen de plekken die echt belangrijk zijn. Zeer efficiënt dus.

Meestal gebruikt men dan korte golf infrarood heaters. Op deze manier worden alleen objecten verwarmd en niet de lucht. Zo waait warmte niet weg wanneer er bijvoorbeeld een roldeur open gaat. Kijk op onze website voor meer informatie.

Contact:

Neem contact met ons op voor meer informatie of neem een kijkje op de rest van onze site.


Werkplekverwarming

  • Infrarood stralers & heaters
  • Levering uit voorraad
  • Direct warm
  • Efficiënt en duurzaam
Werkplekverwarming
Lees meer

Bedrijfshalverwarming

  • Infrarood stralers & heaters
  • Direct warm
  • Efficiënt en duurzaam
  • Hallen, Loodsen & Werkplaatsen
IR Halverwarming
Lees meer
Offerte aanvragen? Klik hier!

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.