product(en)

Engineering

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied infraroodverwarming zijn wij  de juiste partner voor de complete engineering van uw infrarood verwarming, droog of curing systeem. HIT ontwerpt op basis van de actuele, deskundige kennis en ruime ervaring. Op basis van de door ons uitgewerkte gegevens maken wij voor u inzichtelijk de benodigde opstelling, producten en kunt u desgewenst met deze informatie en kennis verder met Holland Infrarood Techniek of een leverancier naar keuze. Gaat u verder met Holland Infrarood Techniek als uw adviseur en leverancier dan kunnen wij een deel van de gemaakte kosten voor advies, inventarisatie en ontwerp, afhankelijk van de grote van het project, in overleg in mindering brengen op de uiteindelijke factuur.

Bel of email ons voor een vrijblijvend gesprek

Holland Infrarood Techniek
Zaadmarkt 7
1681PD Zwaagdijk (NH)
Tel:++31(0)228512233
Email:info@hollandinfraroodtechniek.nl


IR halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken verwarmen d.m.v. infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd allen de plekken waar noodzakelijk.

IR vloerverwarming
Lees meer

IR procesverwarming

Of het nu gaat om een droogtunnel, voorverwarmen, zaad-drogen, lakstraat of kleinschalig op spotniveau verwarmen of drogen, wij komen graag met u in gesprek voor de juiste oplossing. 

Werkplekverwarming
Lees meer