Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Isolatie controle

Isolatie controleren

Heeft u wel een geïsoleerde woning of bedrijfspand maar is uw energie rekening hoger dan u zo mogen verwachten? Krijgt u het ondanks dat uw pand goed  Is geïsoleerd het maar niet aangenaam warm? Wellicht is het dan toch interessant om een thermografie onderzoek uit te laten voeren naar de staat van uw isolatie de eventuele tekorten hierin. 

Isolatie controle van oudere gebouwen

Oude gebouwen, voor 1975, werden veelal niet geïsoleerd. Is uw pand van of voor dit dit jaartal dan is het aannemelijk te noemen dat de isolatiewaarden van dat pand ronduit slecht zijn en kan men voor oplossingen direct denken aan  het toepassen van moderne isolatiematerialen. Gebouwen van na 1975 werden dan wel van isolatie materialen voorzien maar deze waren door de het feit dat dit volledig in de kinderschoenen stond veelal van slechte kwaliteit. Zo kunnen de aangebrachte isolatiematerialen uitzakken of zelf in zijn geheel vergaan. Behoudens de slechte kwaliteit van de gebruikte isolatiematerialen werden deze veelal onzorgvuldig aangebracht.

Controle na - geïsoleerde gebouwen


n het verleden veel gebouwen in de spouw na-geïsoleerd met korrels of met zogenaamde vlokken. Wat we nu met regelmaat zien is dat deze ingespoten isolatiematerialen in de spouw zijn gaan zakken en daar waar dit is verzakt enorm veel energie verliest. Door de exacte locatie van de verzakking te lokaliseren kan er gericht en adequaat worden ingegrepen.

Isolatie controle van  nieuwbouw

Ondanks de regelgeving in het bouwbesluit worden eigenaren van nieuwbouw nog met regelmaat geconfronteerd met isolatie en vocht problemen. Het voorgaande zit hem dan voornamelijk in de toepassing van de bouwkundige detaillering, afdichtingen, damp-remmende materialen en het al dan  aaneengesloten gesloten zijn van isolatiematerialen.

De genoemde bouwfouten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor het klimaat in het pand maar ook voor de toegepaste bouwmaretalen als houtskelet, gips en wand afwerking, dakconstructies etc etc. TCNL brengt voor u in kaart waar de isolatie tekorten zich bevinden te vinden en legt dit voor u vast in een overzichtelijk rapport.

Isolatie controle geeft u inzicht in:

  • Bouwgebreken
  • Vergane, ontbrekende en uitgezakte isolatie
  • Vochtophopingen
  • Koudebruggen
  • Lekkage

Bel of email ons voor een prijsopgave

Holland Infrarood Techniek 
Zaadmarkt 71681 PD 
Zwaagdijk (N-H)
Tel:++31(0)228-512233
Email:info@hollandinfraroodtechniek.nl


Terrasverwarming nodig?

Horeca ondernemer let op......!
Wij leveren uit voorraad!
Gas en elektrische stralers!

Vandaag besteld = snel geleverd!

Terrasverwarming nodig?
Lees meer

Parasolheater nodig?

Eenvoudige montage, direct warm!
Uit voorraad leverbaar!
Vandaag besteld = snel geleverd!
Bel of email voor een scherpe offerte

Parasolverwarming
Lees meer