Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Kerk verwarming

Er is heel wat expertise nodig om een kerk goed te voorzien van kerk verwarming. Door zijn aparte structuur en hoge kapels is het voor een conventionele convectie verwarming onmogelijk om dit soort gebouw betaalbaar te verwarmen. Met een infrarood kerkverwarming kan men een kerk perfect verwarmen daar men enkel de stralingswarmte gebruikt om de mensen rechtstreeks te verwarmen.Het voordeel van de kerk te verwarmen met infrarood is dat men de verwarming pas hoeft in te schakelen als de mensen binnenkomen. Dit houd in dat het cruciale voorverwarmen achterwege gelaten kan worden. Zodra men de kerk verwarming aanzet zal de kerk binnen een seconde voelbaar verwarmd zijn.

De Grote kerk in Almaar is door Holland Infrarood Techniek voorzien van de beste infrarood kerkverwarming verkrijgbaar. De door Cofely Suez geïnstalleerde infrarood kerkverwarming is absoluut geluidsloos en direct op temperatuur. Hierdoor word er weggedaan met lange opwarmtijden en kunnen er in de koude winters zonder problemen concerten worden gegeven.

Holland Infrarood Techniek levert voor elke kerk of monumentaal pand een passende, energie effici├źnte en op maat gemaakte oplossingen. infrarood Kerkverwarming of monument verwarming heeft als voordeel dat de luchttemperatuur tijdens het verwarmen nauwelijks toeneemt, dat de relatieve luchtvochtigheid kortstondig afneemt en na het uitschakelen van de verwarming weer zeer snel hersteld. De gemiddelde opwarmtijd, voorafgaand aan een aanvang van een evenement of kerkdienst, wordt door het toepassen van infraroodverwarming tot wel 85% terug gebracht. Dit t.o.v conventionele lucht, gasgestookte of vloerverwarming. Als bijkomend voordeel is het mogelijk om delen van het pand onafhankelijk van elkaar te verwarmen. Deze vorm van infrarood verwarmen levert wederom zeer grote energie besparingen op. U hoeft immers niet het gehele pand te verwarmen.

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies of offerte op maat.
Holland Infrarood Techniek
Zaadmarkt 7
1681PD Zwaagdijk (N-H)
Tel:++31(0)228-512233
Mob:++31(0)620531851
Email: info@hollandinfraroodtechniek.nl
Web: www.hollandinfraroodtechniek.nl

Terrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer