Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

ALL ELECTRIC CONCEPTS

De techniek en tijd staat niet stil en Holland Infrarood Techniek zeker niet. Er zijn op het gebied van ALL-ELECTRIC  infraroodverwarming veel interessante ontwikkelingen gaande en wij houden u hiervan graag op de hoogte. Met ons nieuwe ALL ELECTRIC CONCEPTS manier van denken bieden wij de ruimte aan conceptmatige ALL ELECTRIC oplossingen. Door te denken vanuit de bron bieden wij de mogelijkheid tot energie opwekken, energie opslag om vervolgens deze energie zo efficiĆ«nt mogelijk te gebruiken. Denk hierbij aan het inzetten van infraroodpanelen, infrarood vloerverwarming, doorstroomverwarmers, elektrische cv, boilers etc. ketels. Deze kunnen worden ingezet voor infrarood hal verwarming, kerkverwarming, badkamerverwarming, woonkamerverwarming, terrasverwarming, vloerverwarming, infrarood vloerverwarming, kortom welke vorm van infraroodverwarming dan ook, bij Holland Infrarood Techniek bent u ook in de toekomst aan het juiste adres.


Terrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer