Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

24/7 on-line bestellen!

Holland Infrarood Techniek maakt het u wel heel gemakkelijk. Vanaf heden bieden wij  ondernemers en particulieren de mogelijkheid om tegen de geldende korting on-line aankopen te doen.

Hoe werkt dit; maak een bedrijfsaccount aan en log in. Zodra u bent ingelogd ziet u de prijzen bruto prijzen excl. btw. Zodra wij hebben gesignaleerd dat u als installateur of bedrijf bent ingelogd zullen wij er voor zorgen dat u wordt ingedeeld in uw kortingsgroep. Zodra de kortingen voor u zichtbaar zijn kunt  u uw aankopen voorzien van de gewenste korting afmaken.

Ook particulieren kunnen door het aanmaken van een account aankopen doen.

Bij Holland Infrarood Techniek bent u met al uw on-line aankopen aan het juiste adres. Alle bestellingen worden, mits op voorraad, binnen 24 uur aan u verstuurd aan het juiste adres.

Sluit je aan bij de meest gewaardeerde groothandel en adviseur van infrarood verwarming in de Benelux en profiteer van zeer interessante inkoopcondities en optimaal advies!

Bel of email ons voor een afspraak, vrijblijvend advies of offerte.

Holland Infrarood Techniek 
Zaadmarkt 7
1681 PD Zwaagdijk - Oost
0228-512233
info@hollandinfraroodtechniek.nl


Terrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer