Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Werkplek Infrarood Verwarming

Bent u op zoek naar de perfecte verwarming voor uw werkplek? Dan bent u bij Holland Infrarood Techniek op de juiste plek. Holland Infrarood Techniek biedt een breed scala aan infraroodverwarmers en aanverwante producten waaronder de MO-EL Hot-Top. De Hot-Top is beschikbaar in een groot aantal wattages waardoor er altijd wel een te vinden is die perfect bij uw situatie past. Voor uw werkplek is infrarood verwarming de meest duurzame en energie efficiënte keuze. Infrarood verwarmers zorgen voor een snelle en aangename warme en hebben geen last van stofwerveling. Holland Infrarood Techniek bied u de beste kwaliteit, duurzame en energie efficiënte infrarood verwarmers voor uw werkplek.

De MO-EL Hot-Top:

De lange golflengte IR-C Hot-Top infraroodverwarmer van MO-EL biedt een aangenaam gevoel van warmte. De aandacht voor prestaties en uitstraling komen samen om een prestigieuze verwarmer te maken die een warme en comfortabele ruimte rond mensen creëert, terwijl de efficiëntie en controle van het verbruik wordt gegarandeerd. De MO-EL Hot-Top is IP55 gecertificeerd en daardoor beschermd tegen water en stof. De HOT-TOP is verkrijgbaar in een grote variatie vermogens, met of zonder ingebouwde dimmerfunctie incl. afstandsbediening, in zwart of zilver. Voor zowel binnen als buiten.
MO-EL Hot-Top - MO-EL Hot-Top + Dimmer

Holland Infrarood Techniek beschikt over nog véééél meer andere oplossingen voor het verwarmen van uw werkplek. Neem gerust een kijkje op de rest van de site:

Klik hier voor meer producten

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte:
Holland Infrarood Techniek
Zaadmarkt 7
1681PD Zwaagdijk (N-H)
Tel: ++31(0)228512233
Mob: ++31(0)620531851
Email:
info@hollandinfraroodtechniek.nl
Web: www.hollandinfraroodtechniek.nl


Terrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer