Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Solamagic terrasverwarmers

Uit recent productonderzoek en enquête onder onze klanten zoek is gebleken dat niet alleen de Irecoheat GS terrasverwarming maar ook de verdere productlijn van Irecoheat GS vele malen beter presteert dan bijvoorbeeld terrasverwarming van Solamagic of Burda. Veel van onze installateurs en horeca klanten gaven aan dat de prestaties van de Solamagic en Burda terrasverwarming ruimschoots overgewaardeerd waren en niet op de waarheid gebaseerd blijken te zijn. Hieruit moeten wij dan ook concluderen dat de inhoud van een product uiteindelijk belangrijker is dan het uiterlijk. In het geval van Irecoheat GS stralers slaan wij dan ook twee vliegen in één klap. Irecoheat GS terrasverwarming blijkt namelijk niet allen de beste terrasverwarmer verkrijgbaar maar scoort ook nog een hoog in uiterlijk aanzien.


Terrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer