Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Solamagic

Recent productonderzoek en enquête onder onze klanten zoek heeft uitgewezen dat Irecoheat GS terrasverwarming vele malen beter presteert dan terrasverwarming van Solamagic, Wardenaar, en Burda. Installateurs, horecaondernemers en particulieren gaven aan dat de prestaties van de Solamagic, Burda en Wardenaar terrasverwarming ruimschoots overgewaardeerd waren en niet op de waarheid gebaseerd blijken te zijn. Hieruit moeten wij dan ook concluderen dat de inhoud van een product uiteindelijk belangrijker is dan het uiterlijk. In het geval van Irecoheat GS slaan wij dan ook twee vliegen in één klap. Irecoheat GS terrasverwarming blijkt namelijk niet allen de beste terrasverwarmer verkrijgbaar maar scoort ook nog een hoog in uiterlijk aanzien.


Terrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer