Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Low glare infrarood terrasverwarming Rotterdam

Bent u op zoek naar terrasverwarming in Rotterdam en omstreken? Dan kunnen wij u helpen met het uitzoeken van de juist infraroodproducten! Holland Infrarood Techniek levert infraroodverwarmingsproducten in het hele land en we geven ook advies aan particulieren en bedrijven over onze producten. Wij streven naar een goede service en kwalitatief uitstekende producten!

Als u op zoek bent naar verwarming voor op uw terras raden wij u aan om te kijken of de stralers in low glare uitvoering iets voor u zijn!

Voordelen Low glare lampen:
-60% minder lichtuitval
-Met behoudt van dezelfde warmte als een straler die wel licht uitstraalt

De producten die wij u kunnen bieden met een Low glare lamp zijn de Bahama stralers en de Monaco stralers. De stralers beschikken over gold reflector technologie en ze zijn beschikbaar in zwart, zilver, antraciet en wit.

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte.
Holland Infrarood Techniek
1681PD Zwaagdijk
Tel:++31(0)228512233
Mob:++31(0)620190988
Email:info@hollandinfraroodtechniek.nl
Web:www.hollandinfraroodtechniek.nl


Terrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer