Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Low glare infrarood terrasverwarming Heerhugowaard

Zoekt u terrasverwarming in Heerhugowaard en omstreken? Holland Infrarood Techniek kan u helpen om het juiste infraroodproduct voor uw terras te vinden! Ons bedrijf streeft naar advies op maat! Als u zoekt voor infrarood terrasverwarming raden wij u aan om te kijken of de stralers in low glare uitvoering iets voor u zijn! Holland Infrarood Techniek heeft ook een showroom. Als u de stralers in praktijk wil zien hangen, kunt u ons altijd bezoeken in Zwaagdijk. U kunt ook telefonisch contact opnemen wanneer u denkt dat de low glare lampen iets voor u zijn! Ook voor andere vragen over infraroodproducten kunt u bij ons terecht.

Voordelen Low glare lampen:
-60% minder lichtuitval
-Met behoudt van dezelfde warmte als een straler die wel licht uitstraalt

De producten die wij u kunnen bieden met een Low glare lamp zijn de Bahama stralers en de Monaco stralers. De stralers zijn TUV en Nemko gekeurd. De stralers beschikken over gold reflector technologie en ze zijn beschikbaar in zwart, zilver, wit en antraciet.

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte.
Holland Infrarood Techniek
1681PD Zwaagdijk
Tel:++31(0)228512233
Mob:++31(0)620190988
Email:info@hollandinfraroodtechniek.nl
Web:www.hollandinfraroodtechniek.nl


Terrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer