Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Low glare infrarood terrasverwarming Alkmaar

Bent u op zoek naar terrasverwarming in de omgeving van Alkmaar? Dan kunnen wij u helpen met het uitzoeken van de juist infraroodproducten! Holland Infrarood Techniek gelegen in Zwaagdijk heeft ook een showroom waar u altijd van harte welkom bent! Holland Infrarood Techniek geeft niet alleen advies over de producten, maar wij leveren ook infraroodproducten aan zowel bedrijven als particulieren. Als u op zoek bent naar verwarming voor op uw terras raden wij u aan om te kijken of de stralers in low glare uitvoering iets voor u zijn!

Voordelen Low glare lampen:
-60% minder lichtuitval
-Met behoudt van dezelfde warmte als een straler die wel licht uitstraalt

De producten die wij leveren met een Low glare lamp zijn de Bahama stralers en de Monaco stralers. De stralers zijn TUV en Nemko gekeurd. Wij garanderen dus producten van een goede kwaliteit. De stralers beschikken ook over gold reflector technologie en ze zijn beschikbaar in zwart, zilver, antraciet en wit.

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte.
Holland Infrarood Techniek
1681PD Zwaagdijk
Tel:++31(0)228512233
Mob:++31(0)620190988
Email:info@hollandinfraroodtechniek.nl
Web:www.hollandinfraroodtechniek.nl


Terrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer