Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Kerkverwarmi

Er is heel wat expertise nodig om een kerk goed te voorzien van kerkverwarming. Door zijn aparte structuur en hoge kapels is het voor een conventionele convectie verwarming onmogelijk om dit soort gebouw betaalbaar te verwarmen. Warme lucht zou stijgen naar het hoogste punt van de kerk en is verloren voor de mensen die beneden op de banken zitten. Met een infrarood kerkverwarming kan men een kerk perfect verwarmen daar men enkel de stralingswarmte gebruikt om de mensen rechtstreeks te verwarmen.Het voordeel van de kerk te verwarmen met infrarood is dat men de verwarming pas hoeft in te schakelen als de mensen binnenkomen. Dit houd in dat het cruciale voorverwarmen achterwege gelaten kan worden. Zodra men de kerk verwarming aanzet zal de kerk binnen een seconde voelbaar verwarmd zijn.

Terrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer