Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Installatie - Onderhoud

INSTALLATIE WERKZAAMHEDEN

Bij Holland Infrarood Techniek hebben wij de beschikking over een vakkundig team installateurs welke zonder enige uitzondering elk zijn uitgerust met een flinke dosis vakkennis en ervaring. Of het nu gaat om een elektrische of gasgestookte installatie voor een bedrijf of een particulier, ons team van vaklieden helpt u graag met raad een stapje verder richting een sluitende oplossing.

PREVENTIEF EN PLANMATIG ONDERHOUD

Preventief en planmatig onderhoud van elke installatie is een cruciaal onderdeel van elke bedrijfsvoering. Er is niets vervelender dan een verwarming of elektrische installatie die het op een ongewenst moment laat afweten. Bij falen van elke installatie stagneert immers veelal de productie en motivatie van uw werknemers, laten u klanten u in de koude zitten, kortom; een falende installatie kost geld.  Onder het motto "Voorkomen is beter dan genezen" introduceren wij daarom ons planmatig onderhoud concept. Voor een vast bedrag per jaar onderhouden wij uw verwarmingsinstallatie en of komen wij zonder het in rekening brengen van extra kosten (vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden) bij u langs voor het oplossen van een plotseling ontstane storing. 

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte.
Holland Infrarood Techniek 
Zaadmarkt 7 1681PD
Zwaagdijk (N-H) 
Tel:++31(0)228-512233 
Email: info@hollandinfraroodtechniek.nl 


Terrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer