Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Infrarood verwarming Zaandam

Holland Infrarood Techniek is uw adviseur en leverancier in Zaandam voor een breed scala aan infraroodverwarming door middel van infrarood stralers, infrarood panelen en keramische infrarood elementen.

Infrarood verwarming is zeer eenvoudig te installeren, en erg duurzaam en efficiĆ«nt. Infraroodverwarming is de manier om te verwarmen met het oog op de toekomst! 

Infraroodverwarming kan in veel situaties worden toegepast. Denk hierbij aan infrarood panelen voor in badkamers, slaapkamers, werkplekken en kantoren. Maar ook infrarood stralers voor op terrassen, hallen en kerken.

Kortom, infrarood verwarming kent veel mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen om meer te weten te komen over deze mogelijkheden. U kunt ook een kijkje nemen op onze website. 

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte.
Holland Infrarood Techniek
Zaadmarkt 7 Zwaagdijk (N-H)
Tel:++31(0)228-512233
Mob:++31(0)620531851
Email:info@hollandinfraroodtechniek.nl
Web: www.hollandinfraroodtechniek.nlTerrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer