Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Infrarood verwarming Utrecht

Holland Infrarood Techniek is uw adviseur en leverancier in Utrecht voor een breed scala aan verwarming. Wij leveren infrarood stralers, infrarood panelen en keramische infrarood elementen.

Infraroodstralers en -panelen kunnen bijna overal worden ingezet. Infrarood verwarming is ook zeer makkelijk te installeren. 

Infraroodverwarming kan in veel situaties worden toegepast. Denk hierbij aan infrarood panelen voor in badkamers, slaapkamers, werkplekken en kantoren. Maar ook infrarood stralers voor op terrassen, hallen en kerken. 

Onze infraroodverwarmingsproducten zijn zeer duurzaam en daarom de manier van verwarmen voor in de toekomst! Als u ook op deze manier wil gaan verwarmen, kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor u te bekijken. 

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte.
Holland Infrarood Techniek
Zaadmarkt 7 Zwaagdijk (N-H)
Tel:++31(0)228-512233
Mob:++31(0)620531851
Email:info@hollandinfraroodtechniek.nl
Web: www.hollandinfraroodtechniek.nlTerrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer