Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Infrarood verwarming Ijmuiden

Holland Infrarood Techniek is uw adviseur en leverancier in IJmuiden en omstreken voor een breed scala aan infraroodverwarming. Wij geven advies en leveren infrarood stralers, infrarood panelen en keramische infrarood elementen. Meer informatie over onze producten kunt u terugvinden op onze website. 

De producten van Holland Infrarood Techniek zijn makkelijk toepasbaar, efficiĆ«nt in gebruik en het is de manier van verwarmen voor in de toekomst! De infraroodproducten die wij leveren zijn ook voorzien van alle nodige keuringen en wij garanderen daardoor een goede kwaliteit van onze producten. 

Infraroodverwarming kan in veel situaties worden toegepast. Denk hierbij aan infrarood panelen voor in badkamers, slaapkamers, werkplekken en kantoren. Maar ook infrarood stralers voor op terrassen, hallen en kerken.

Wilt u meer te weten komen over wat onze producten voor u kunnen betekenen? Dan kunt u contact met ons opnemen. 

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte.
Holland Infrarood Techniek
Zaadmarkt 7 Zwaagdijk (N-H)
Tel:++31(0)228-512233
Mob:++31(0)620531851
Email:info@hollandinfraroodtechniek.nl
Web: www.hollandinfraroodtechniek.nlTerrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer