Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Infrarood verwarming Heerhugowaard

Holland Infrarood Techniek adviseert en levert infraroodverwarming in Heerhugowaard en omstreken door middel van een breed scala aan infraroodverwarmingsproducten. De producten die wij leveren vindt u terug op onze website. 

Infraroodverwarming is zeer praktisch. Doordat het bijna overal inzetbaar is, zeer eenvoudig te installeren en erg duurzaam is, is het wellicht ook een zeer goede uitkomst voor u! 

Infraroodverwarming kan in veel situaties worden toegepast. Denk hierbij aan infrarood panelen voor in badkamers, slaapkamers, werkplekken en kantoren. Maar ook infrarood stralers voor op terrassen, hallen en kerken.

Kortom infrarood verwarming door middel van infrarood stralers en infrarood panelen kent veel mogelijkheden. Heeft u interesse naar deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! 

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte.
Holland Infrarood Techniek
Zaadmarkt 7 Zwaagdijk (N-H)
Tel:++31(0)228-512233
Mob:++31(0)620531851
Email:info@hollandinfraroodtechniek.nl
Web: www.hollandinfraroodtechniek.nlTerrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer