Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Infrarood verwarming Ede

Holland Infrarood Techniek is uw adviseur en leverancier in Ede en omstreken voor een breed scala aan infraroodverwarming. Wij houden ons vooral bezig met infrarood stralers, infrarood panelen en keramische infrarood elementen.

Onze producten zijn in veel soorten en maten verkrijgbaar. Op onze website kunt u altijd inspiratie opdoen! Infrarood verwarming is zeer eenvoudig te installeren, en erg duurzaam en efficiĆ«nt.

Infraroodverwarming kan in veel situaties worden toegepast. Denk hierbij aan infrarood panelen voor in badkamers, woonkamers, slaapkamers, werkplekken en kantoren. Maar ook infrarood stralers voor op terrassen, hallen en kerken. Of bijvoorbeeld ook bij kassa's in supermarkten. 

Kortom infrarood verwarming door middel van infrarood stralers en infrarood panelen kent veel mogelijkheden. Heeft u interesse in deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! 

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte.
Holland Infrarood Techniek
Zaadmarkt 7 Zwaagdijk (N-H)
Tel:++31(0)228-512233
Mob:++31(0)620531851
Email:info@hollandinfraroodtechniek.nl
Web: www.hollandinfraroodtechniek.nlTerrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer