Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Infrarood verwarming Arnhem

Holland Infrarood Techniek is uw adviseur en leverancier in Arnhem en omstreken voor infrarood verwarming. Wij leveren infrarood stralers, infrarood panelen en keramische infrarood elementen. Deze producten leveren wij in veel verschillende soorten en maten, u kunt op onze website meer informatie vinden over de mogelijkheden van onze producten. 

Infraroodverwarming is de verwarming van de toekomst. Infrarood stralers kunnen worden toegepast in enorm veel situaties. Onze producten zijn ook erg efficiĆ«nt en makkelijk te installeren. U kunt bijvoorbeeld infrarood panelen plaatsen in woonkamers, badkamers, slaapkamers, werkplekken en kantoren. Maar ook infrarood stralers voor op terrassen, hallen en kerken. Ook kunnen de stralers opgehangen worden bij kassa's in bijvoorbeeld een supermarkt. 

Kortom infrarood verwarming kent ongekende mogelijkheden. Heeft u interesse in de ongekende mogelijkheden van onze producten? Neem dan contact met ons op! Wij streven altijd naar goed advies op maat. 

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte.
Holland Infrarood Techniek
Zaadmarkt 7 Zwaagdijk (N-H) 
Tel:++31(0)228-512233 
Mob:++31(0)620531851 
Email: info@hollandinfraroodtechniek.nl 
Web: www.hollandinfraroodtechniek.n


Terrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer