Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Infrarood verwarming Andijk

Holland Infrarood Techniek is uw adviseur en leverancier voor een breed scala aan verwarming door middel van infrarood stralers, infrarood panelen en keramische infrarood elementen.

Infrarood stralers verwarming kunnen nagenoeg overal worden ingezet. Infrarood verwarming stralers zijn zeer eenvoudig te installeren, en ook erg duurzaam en efficiƫnt.

Infraroodverwarming is de verwarming van de toekomst. Infrarood stralers kunnen worden toegepast in enorm veel situaties. Denk hierbij aan infrarood panelen voor in badkamers, slaapkamers, werkplekken en kantoren. Maar ook infrarood stralers voor op terrassen, hallen en kerken. 

Kortom infrarood verwarming door middel van infrarood stralers en infrarood panelen kent ongekende mogelijkheden. Heeft u interesse in de ongekende mogelijkheden van onze producten? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag verder.

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte.
Holland Infrarood Techniek
Zaadmarkt 7 Zwaagdijk (N-H) 
Tel:++31(0)228-512233 
Mob:++31(0)620531851 
Email: info@hollandinfraroodtechniek.nl 
Web: www.hollandinfraroodtechniek.n... Terrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer