Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Infrarood verwarming Amsterdam

Holland Infrarood Techniek is uw adviseur en leverancier in Amsterdam voor een breed scala aan verwarming door middel van infrarood stralers, infrarood panelen en keramische infrarood elementen.

Infrarood stralers kunnen bijna overal worden ingezet. Infrarood verwarming is zeer eenvoudig te installeren, en erg duurzaam en efficiƫnt.

Infraroodverwarming kan in veel situaties worden toegepast. Denk hierbij aan infrarood panelen voor in badkamers, slaapkamers, werkplekken en kantoren. Maar ook infrarood stralers voor op terrassen, hallen en kerken.

Kortom infrarood verwarming door middel van infrarood stralers en infrarood panelen kent veel mogelijkheden. Heeft u interesse in deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte.
Holland Infrarood Techniek
Zaadmarkt 7 Zwaagdijk (N-H)
Tel:++31(0)228-512233
Mob:++31(0)620531851
Email:info@hollandinfraroodtechniek.nl
Web: www.hollandinfraroodtechniek.nlTerrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer