Inloggen bedrijven

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Meer dan 20 jaar uw adviseur en leverancier in infraroodverwarming!

Waarom Holland Infrarood Techniek

Met ruim 20 jaar ervaring in de praktische toepassing van infraroodverwarming staat Holland Infrarood Techniek garant voor een sluitend inventarisatie en ontwerp van elk project. Vanwege onze jarenlange ervaring in de toepassing van infraroodwarmte zijn wij uitgegroeid tot een gewaardeerde en betrouwbare partner voor overheidsinstanties, installateurs, architecten en bedrijven.

Disciplines

Holland infrarood Techniek specialiseert zich voornamelijk in hal-verwarming, kerkverwarming, infrarood droog en curing installaties maar ook het met infrarood verwarmen van woningen, kantoren, badkamers en terrassen. Tevens bieden wij praktijk gerichte trainingen aan architecten, installateurs en bedrijven in de toepassing van infraroodverwarming en de diverse technieken.

Advies, inventarisatie, ontwerp en uitvoering

De correcte werking van elke installatie valt of staat bij een gedegen advies, gedetailleerde inventarisatie, sluitend ontwerp en de vakkundige, praktische uitvoering zijn hier onderdeel van. Holland Infrarood Techniek behartigt desgewenst elk project van A t/m Z.


IR halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken verwarmen d.m.v. infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd allen de plekken waar noodzakelijk.

IR vloerverwarming
Lees meer

IR procesverwarming

Of het nu gaat om een droogtunnel, voorverwarmen, zaad-drogen, lakstraat of kleinschalig op spotniveau verwarmen of drogen, wij komen graag met u in gesprek voor de juiste oplossing. 

Werkplekverwarming
Lees meer