Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Elektrische boilers Flevoland

Een elektrische boiler bestaat uit een verwarmingselement en een thermostaat. Het verwarmingselement werkt op elektriciteit en warmt het water op in de ketel. Met de thermostaat kan je de temperatuur regelen. Je kunt het water tot een maximum van 80°C opwarmen.

Elektrische boilers van zijn verkrijgbaar met volumes 30 liter, 50 liter, 80 liter en 100 liter. Daarnaast bestaat er de elektrische miniboiler van 10 liter, die handig is voor het gebruik van kleine hoeveelheden warm water. Voordelen van de miniboiler zijn dat het in een keukenkastje past, dat het constant het water op temperatuur houdt en dat het energiezuiniger is dan een standaard elektrische boiler.

Het voordeel van een elektrische boiler is dat de boiler overal geplaatst kan worden, als er maar water en elektriciteit aanwezig is. Je sluit de boiler aan door simpelweg de stekker in het stopcontact te stoppen. Bovendien is een elektrische boiler kleiner dan een gasboiler en vraagt het om minder onderhoud.

Wij verkopen boilers van Clage & Wahlbach


Terrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer