Trainingen

Holland Infrarood Techniek biedt infrarood kennis trainingen aan architecten, aannemers, adviesbureaus en installateurs. Met deze trainingen wordt inhoudelijk ingegaan op het verwarmen en drogen d.m.v infrarood.

Doel van de training:

De training is bedoeld voor individuele personen en / of medewerkers van bedrijven die inzicht moeten verkrijgen in hoe men een bijdrage kan leveren aan de energietransitie van gas naar elektra en vertrouwd raken met de ongekende mogelijkheden van verwarmen, verhitten en drogen d.m.v infrarood warmte.

Inhoud van de training:

De door HIT geboden training zal kennis en inzicht geven in wat Infrarood/stralingswarmte nu precies inhoudt en de toepassingen die het biedt. Tevens wordt in detail ingegaan op de wijze van inventarisatie en ontwerp van diverse installaties en situaties

Door de techniek van infrarood stralingswarmte grondig te doorlopen en te bespreken wordt u stap voor stap ingewijd in de wereld van infraroodverwarming, infraroodtechniek en de toepassingen hiervan en hoe deze optimaal kan worden ingezet als alternatief voor traditionele verwarming.

Toelatingseisen:

Basiskennis van elektrotechniek - Uitvoerend, leidinggevend midden en hoger kader personeel.

Duur van de training:

De door HIT aangeboden training bestaat uit 3 onderdelen / dagdelen. Per dagdeel zal 1 onderdeel worden behandeld.

  • Onderdeel 1 - Basisleer IR,
  • Onderdeel 2 - Productkennis IR
  • Onderdeel 3 - Basis kennis ontwerpen IR


Kosten van de training:


  • € 125,00 excl. btw p.p - per dagdeel / onderdeel


Bij aanmelding van vijf of meer personen uit 1 bedrijf stellen wij graag een aparte offerte voor u op.

Holland Infrarood Techniek houdt de trainingen zowel bij u op locatie als in het infrarood trainingscenter in Zwaagdijk.

Aanmelden infrarood training:

Holland Infrarood Techniek
Zaadmarkt 7 
1681PD Zwaagdijk (N-H)
Tel:++31(0)228512233
Email:info@hollandinfraroodtechniek.nl


IR halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken verwarmen d.m.v. infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd allen de plekken waar noodzakelijk.

IR halverwarming
Lees meer

IR procesverwarming

Of het nu gaat om een droogtunnel, voorverwarmen, zaad-drogen, lakstraat of kleinschalig op spotniveau verwarmen of drogen, wij komen graag met u in gesprek voor de juiste oplossing. 

IR procesverwarming
Lees meer