product(en)

Vloerverwarming detectie

Uw bent van plan om uw woning te gaan renoveren maar bent niet bekend met het tracé van de vloerverwarmingsleidingen? TCNL kan de voor u onzichtbare leidingen van de vloerverwarming precies lokaliseren en afgetekend op de vloer voor u in kaart brengen.

Lekkage vloerverwarming
Het is voor het blote oog nagenoeg onmogelijk om lekkage in een vloerverwarming waar te nemen. Het enige duidelijke signaal is de constatering van drukverlies in verwarmingssysteem. Door het toepassen van thermografie is de lekkage zeer goed te lokaliseren. Door het vastleggen van de juiste locatie van lekkage voorkomt u onnodig hak en breekwerk.

Thermografie voorkomt onnodige kosten
Door het toepassen van thermografie in de opsporing van lekkage worden vaak onnodige hoge kosten als gevolg van gevolgschade. Veelal vergoeden verzekeringsmaatschappijen in combinatie met de reparatie ook de kosten van het thermografie onderzoek.

Bel of email ons voor een vrijblijvend advies en offerte.
Holland Infrarood Techniek 
Zaadmarkt 7
1681PD Zwaagdijk (N-H)
Tel:++31(0)228-512233
Email:info@hollandinfraroodtechniek.nl


IR halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken verwarmen d.m.v. infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd allen de plekken waar noodzakelijk.

IR vloerverwarming
Lees meer

IR procesverwarming

Of het nu gaat om een droogtunnel, voorverwarmen, zaad-drogen, lakstraat of kleinschalig op spotniveau verwarmen of drogen, wij komen graag met u in gesprek voor de juiste oplossing. 

Werkplekverwarming
Lees meer