Inloggen & bestellen

Bedrijfsmatig bestellen of dealer worden? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden.

product(en)

Bedrijfshalverwarming Drenthe

De toepassing van Infraroodverwarming in een hal of loods vereist een goed inzicht in de complexiteit van het gebouw in kwestie. Kennis van bouw, constructie en de warmteweerstanden van de gebruikte materialen zijn dan een must. Daarbij komt dat komt dat de toepassing van infrarood warmte een compleet andere manier van verwarmen is dan bijvoorbeeld het toepassen van convectie warmte. Met de toepassing van infraroodwarmte beïnvloed men primair en in eerste instantie de gevoelstemperatuur. Hierdoor kan men met stralingswarmte in veel gevallen ruim 3 - 4 graden Celsius lage verwarmen dan wat men met convectieverwarming zou moeten.

Voor het verwarmen van productie hallen, fabrieken en andere slecht te verwarmen ruimtes of oppervlakten heeft u met Holland Infrarood Techniek ook in Drenthe de juiste experts in huis. Het toepassen van infrarood verwarming is voor veel grote bedrijfshallen en loodsen vaak de enige manier waarop op een efficiënte en adequate manier kan worden verwarmd. Door het toepassen van bijvoorbeeld korte golf infrarood verwarming kan men op nagenoeg de vierkante centimeter na verwarmen.


Terrasverwarming

Voor professionele en particuliere terrassen bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige elektrische en gasgestookte terrasverwarming.

Terrasverwarming
Lees meer

IR Halverwarming

Hallen, loodsen of werkplekken, verwarmen d.m.v. korte golf infrarood heeft ongekende voordelen. U verwarmd alleen de plekken waar noodzakelijk.

IR Halverwarming
Lees meer